Boven – Header

Adverteren in FMT Gezondheidszorg: vakblad, website en nieuwsbrieven

In elke uitgave van het vakblad FMT Gezondheidszorg besteedt de redactie aandacht aan actuele ontwikkelingen op het gebied van facilities  (realisering, onderhoud, beheer en exploitatie van zorghuisvesting en aan gebouwen verwante facilitaire voorzieningen), (medische) technologie en ICT. We zoomen in op de technologie, op de totstandkoming van nieuwe zorggebouwen, op managementvraagstukken in facilities en (medische) technologie etc. We doen dat vrijwel altijd in samenwerking met zorginstellingen. Zo maakte de redactie eind 2017 een uitgebreide speciale uitgave over de nieuwbouw van het Erasmus MC. Het vakblad FMT Gezondheidszorg telt veel abonnees zowel in Nederland en Vlaanderen. De lezers van het blad zijn professionals werkzaam in en voor de zorgsector.

De website van FMT Gezondheidszorg wordt maandelijks door vele tienduizenden mensen bezocht. Veelal zijn dit professionals werkzaam in- en voor de zorgsector. Het gaat hierbij vaak om bestuurders en leidinggevenden op o.a. het gebied van facilities (realisering, onderhoud, beheer en exploitatie van zorghuisvesting) en (medische) technologie. Verder kent de website veel belangstelling bij bedrijven en andere organisaties in het werkveld van facilities en (medische) technologie. Daarnaast is er veel aandacht voor  elektronische nieuwsbrief ook door veel landelijke en lokale politici en media gelezen.

In alle media van FMT Gezondheidszorg focust de redactie op vernieuwende zorghuisvesting, ontwikkelingen op het gebied van gebouwtechnologie, innovaties in de medische technologie, ICT wetenschappelijk onderzoek etc.

Robert Nieuwzwaag is met zijn team verantwoordelijk voor de verkoop en het advies aan bedrijven en organisaties over promotiemogelijkheden in FMT Gezondheidszorg (print en online). Robert is te bereiken via robert@fmtgezondheidszorg.nl of 06 55 32 24 22.

Meer informatie

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...