Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

In elke uitgave van het magazine FMT Gezondheidszorg besteedt de redactie aandacht aan actuele ontwikkelingen op het gebied van facilities (realisering, onderhoud, beheer en exploitatie van zorghuisvesting) en (medische) technologie. We zoomen in op de technologie, op de totstandkoming van nieuwe zorggebouwen, op managementvraagstukken in relatie facilities en (medische) technologie etc.

De website van FMT Gezondheidszorg wordt maandelijks door vele tienduizenden mensen bezocht. Veelal zijn dit professionals werkzaam in- en voor de zorgsector. Het gaat hierbij vaak om bestuurders en leidinggevenden op o.a. het gebied van facilities (realisering, onderhoud, beheer en exploitatie van zorghuisvesting) en (medische) technologie. Verder kent de website veel belangstelling bij bedrijven en andere organisaties in het werkveld van facilities en (medische) technologie. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de website en de daaraan verbonden elektronische nieuwsbrief bij wetenschappers en medici. De nieuwsbrief wordt ook door veel landelijke en lokale politici en media gelezen.

Op de website en de nieuwsbrief wordt  aandacht besteed aan vernieuwende zorghuisvesting, ontwikkelingen op het gebied van gebouwtechnologie, innovaties in de medische technologie, wetenschappelijk onderzoek etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...