Boven – Header

De website van FMT Gezondheidszorg wordt maandelijks door vele tienduizenden mensen bezocht. Veelal zijn dit professionals werkzaam in- en voor de zorgsector. Het gaat hierbij vaak om bestuurders en leidinggevenden op o.a. het gebied van facilities (realisering, onderhoud, beheer en exploitatie van zorghuisvesting) en (medische) technologie. Verder kent de website veel belangstelling bij bedrijven en andere organisaties in het werkveld van facilities en (medische) technologie. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de website en de daaraan verbonden elektronische nieuwsbrief bij wetenschappers en medici. De nieuwsbrief wordt ook door veel landelijke en lokale politici en media gelezen.

Op de website en de nieuwsbrief wordt  aandacht besteed aan vernieuwende zorghuisvesting, ontwikkelingen op het gebied van gebouwtechnologie, innovaties in de medische technologie, wetenschappelijk onderzoek etc.

 

 

Tarieven website en nieuwsbrief
1. Leaderboard: € 1.000,00 per maand;
2. Banner: € 800,00 per maand;
3. Square: € 750,- per maand;
4. Advertorial: € 1.000 op contentpagina (de plaatsing gaat ook mee in de nieuwsbrief);
5. Plaatsing nieuwsbericht bij bedrijvennieuws € 100,- per bericht.

FMT Gezondheidszorg biedt u de zekerheid van een doelgroep die belangstelling heeft voor uw producten en diensten.

Van een select aantal onderwerpen op de website wordt regelmatig een elektronische nieuwsbrief samengesteld. Deze nieuwsbrief wordt zeer goed gewaardeerd en kent een gemiddeld openingspercentage van 32%!

Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt mailen naar info@fmtgezondheidszorg.nl  of bellen 06 53 310 657.

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...