Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

FMT organiseert workshop over besmettingspreventie in risicovolle ruimtes

FMT Academy organiseert op 28 juni in samenwerking met een groot aantal deskundigen een workshop over besmettingspreventie in risicovolle ruimtes.

Het thema van de bijeenkomst is “Besmettingspreventie; ontwerp, bouw, beheer en onderhoud van risicovolle afdelingen en ruimtes in de gezondheidszorg”. Tijdens de presentaties wordt onder andere ingegaan op aspecten als microbiologie, validatie, ziektekosten en management. Als basis voor de workshop dient het boek “Besmettingspreventie in de gezondheidszorg” van Hugo Huiskamp. In dit boek valt te lezen op welke wijze aan de wettelijke zorgplicht wordt voldaan op het gebied van besmettingspreventie. Dit boek zou wel eens een standaardwerk voor zorginstellingen kunnen worden voor hun activiteiten in relatie tot besmettingspreventie. Alle deelnemers van de workshop ontvangen het boek gratis (winkelwaarde € 89,-).

U kunt zich opgeven voor de workshop via info@fmtgezondheidszorg.nl

Lees meer over deze workshop.

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...