Boven – Header

Telstar Group draagt cleanroom bouwactiviteiten over aan Brecon Group

De Telstar Group (Telstar), onderdeel van het Japanse beursgenoteerde concern AZBIL, is met haar 900 medewerkers een wereldwijd actieve onderneming. In Utrecht is Telstar gevestigd met een eigen productie en is hier werkzaam met 90 medewerkers.

 

Brecon Cleanroom Systems B.V. maakt onderdeel uit van de Brecon Group in Etten-Leur. Brecon is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van onder andere stof-arme en kiemvrije (GMP) cleanrooms, ten behoeve van de semi-conductor-, food- en de farmaceutische industrie. Onze jarenlange ervaring en brede expertise staan garant voor innovatieve turn-key oplossingen.

 

Telstar heeft onlangs besloten haar bouwkundige activiteiten, voor de realisatie van cleanrooms (voorheen LUWA), in de Benelux te beëindigen en zich volledig te concentreren op hun productenaanbod, Life Science Solutions, Vacuum Solutions en Instruments for Solutions. Op basis van meerdere gesprekken heeft Telstar haar vertrouwen uitgesproken voor Brecon om deze activiteiten over te nemen.

In een samenwerkingsovereenkomst heeft de Telstar directie de cleanroom bouwactiviteiten formeel overgedragen aan de Brecon Group. Telstar blijft de bestaande relaties haar diensten aanbieden voor technisch onderhoud en/of validatie e.d. Voor bouwkundige aanpassingen in door Telstar gebouwde, bestaande cleanrooms en/of nieuwbouwprojecten, zal Telstar echter in de toekomst verwijzen naar haar partner in deze: Brecon.

Bron: Brecon

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...