Boven – Header

FMT Academy stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan kennis ten behoeve van de zorgsector

FMT Gezondheidszorg richt zich al jarenlang op huisvesting en (medische) technologie in de zorgsector. Complexe onderwerpen die voortdurend updates van kennis vereisen. De belangstelling voor het magazine, de website en de nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg leren dat de behoefte aan dergelijke kennis groot is. Vanuit deze gedachte is de FMT Academy opgericht; een organisatie met als doelstelling een bijdrage te leveren aan kennis ten behoeve van de zorgsector.

Om tot de FMT Academy te komen zijn veel gesprekken gevoerd met een groot aantal zorginstellingen, wetenschappelijke onderwijsinstellingen, HBO’s alsmede branche- en beroepsorganisaties. Het enthousiasme bij alle betrokken partijen zorgt voor een vliegende start. Cor van Litsenburg, uitgever van FMT Gezondheidszorg en initiatiefnemer van de Academy; “We zijn er trots op dat we voor dit jaar al diverse activiteiten kunnen opvoeren. Ik noem bijvoorbeeld de meerdaagse training en introductiecursus “Slimbouwen; Naar concurrerend en toekomstgericht zorgvastgoed” van prof. dr. ir. Jos Lichtenberg en ir. Monique Donker PDEng. Daarnaast zijn we ook trots op het feit dat we werkbezoeken kunnen organiseren samen met prof. dr. ir Masi Mohammadi naar het Empatisch Huis in Arnhem. De activiteiten van de FMT Academy zullen zich veelal richten op praktische situaties. Deelnemers zullen ervaren dat ze door de activiteiten van de FMT Academy doelgericht kennis vergaren.”

In 2018 werd in februari de workshop ‘Noodstroominstallaties voor ziekenhuizen” georganiseerd. Met meer dan 50 deelnemers, van wie meer dan helft werkzaam in zorginstellingen, was deze workshop uitermate succesvol.

De FMT Academy staat voor hoogwaardige cursussen, opleidingen, workshops etc. door gekwalificeerde deskundigen. FMT Academy werkt hiervoor samen met onder andere diverse universiteiten, HBO’s, kennisorganisaties en zorginstellingen. De FMT Academy speelt met haar aanbod ook in op de actualiteit.

FMT Academy richt zich op de volgende belangrijke thema’s in de zorgsector:

  • Zorgvastgoed
  • Kwaliteit & Veiligheid
  • Gebouwtechnologie
  • Medische technologie
  • ICT

Activiteiten 2018 in de planning

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@fmtgezondheidszorg.nl of bellen 06 53 310 657.

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...