Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

Workshop besmettingspreventie voor beheerders, gebruikers, adviseurs, toeleveranciers van risicovolle ruimtes

Bent u (mede)verantwoordelijk voor de besmettingspreventie in risicovolle ruimtes zoals OK’s, IC’s, CSA’s en isoleerkamers? Schrijf u dan in voor de workshop die FMT Academy over besmettingspreventie organiseert. U neemt tijdens de workshop kennis van de laatste stand van zaken over dit onderwerp. De workshop is bedoeld voor o.a. beheerders, managers, gebruikers, adviseurs, ontwerpers en leveranciers. De workshop vindt op 28 juni plaats aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Deelnemers ontvangen gratis het boek “Besmettingspreventie in de gezondheidszorg” (winkelwaarde €89,-).

Het programma van de workshop kent een integrale benadering van besmettingspreventie en richt zich op de totale cyclus van het ontwerp tot beheer van risicovolle ruimtes.

Infecties door ziekenhuisbesmettingen zijn vervelend en risicovol voor patiënten en medewerkers. Daarnaast zijn ze ook werken ze ook kostenverhogend door bijvoorbeeld extra ligdagen, heroperaties en extra medicatie.

Ziekenhuizen kennen aan besmettingspreventie een hoge prioriteit toe. Niettemin bestaat er op dit terrein nog de nodige onbekendheid. FMT Academy organiseert daarom een workshop met als thema “Besmettingspreventie in risicovolle ruimtes”.

Programma
Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 18.00.

Het programma (eventuele wijzigingen voorbehouden) biedt diepgaande presentaties over besmettingspreventie door:

  • Technische Universiteit Eindhoven, dr. Chris Arts, associated professor Biomedische technologie
  • UMC Utrecht
  • TNO, Roberto Traversari MBA, senior adviseur
  • Optimaal ontwerp van een risicovolle ruimte;  door Remko Noor, senior consultant RHDHV
  • Realisatie van een risicovolle ruimte,  Alex Jansen, directeur Interflow
  • Kwalificatie en validatie; André van Tongeren, manager IMI Aero-Dynamiek
  • Effectief onderhoud en beheer van risicovolle ruimtes; Patrick Lammers, algemeen directeur Quadrance
  • “Besmettingspreventie in de gezondheidszorg”. In dit boek wordt uiteengezet op welke wijze aan de wettelijke zorgplicht wordt voldaan op het gebied van besmettingspreventie. Dit recent verschenen boek zou wel eens een standaardwerk voor zorginstellingen kunnen worden voor hun activiteiten in relatie tot besmettingspreventie. Een inleiding door de auteur. Na de workshop ontvangen de deelnemers het boek “Besmettingspreventie in de gezondheidszorg” gratis (winkelwaarde € 89,-).
  • Discussie, afsluiting en netwerkborrel.

Voor wie
Beheerders, managers, gebruikers, ontwerpers, leveranciers, producenten en adviseurs.

Datum en Plaats
28 juni 2018 , Technische Universiteit Eindhoven, in de theaterzaal van “De Zwarte Doos’. Adres: Den Dolech 2, 5612 AZ in Eindhoven. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. De locatie is op loopafstand van het NS Station Eindhoven Centraal.

Deelname kosten
Deelname aan de workshop kost € 325, -incl. BTW. Bij deelname ontvangt u het boek “Besmettingspreventie in de Zorg”. Na aanmelding via info@fmtgezondheidszorg.nl ontvangt u een factuur. U kunt ook aanmelden en betalen via onderstaand inschrijfformulier.

Workshop Besmettingspreventie in risicovolle ruimtes


Deelname aan de workshop kost € 325,00 (incl 21% BTW). Een factuur wordt u toegezonden.

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...